Tweede stadsgebed

Jongstleden donderdag 22 februari was er het eerste stadsgebed in de Grote kerk. We zien terug op een goed moment. Fijn dat er zusters en broeders waren uit verschillende kerkelijke gemeenten. Samen bidden is écht samenbindend.

Het volgende stadsgebed staat gepland op donderdag 22 maart om 19.30 uur in de Grote Kerk. De opzet van dit gebedsmoment is als volgt: Klokgelui, Welkom, (een moment van stilte, gevolgd door openingsvers, lofprijzing), Lied, Gebed van toewijding, Schriftlezing, Korte overweging, Muziek, Voorbede, Stil gebed en Onze Vader, Avondlied, Zegenbede.

Het stadsgebed wordt geleid door één van de voorgangers van de verschillende christelijke gemeenten in onze stad. Het moment zal ongeveer een half uur duren en begint om 19.30 uur.

De volgende data zijn: 19 april, 17 mei, 21 juni.

Iedereen heel hartelijk welkom!

Dit vind je misschien ook leuk...