Ouderavond ‘Social Media’

Onze jongeren worden ook wel de beeldschermgeneratie genoemd: ze chatten, gamen, appen, snappen, delen foto’s of luisteren muziek en zijn bijna constant online. Voor jongeren is die online wereld erg aantrekkelijk en een grote ontdekking. Ouders/verzorgers weten niet altijd wat hun kinderen online doen. Ze hebben vragen over de kansen en gevaren van sociale media of zijn op zoek naar handvatten om met hun kinderen hierover in gesprek te gaan.

Loopt u rond met vragen over social media of mediaopvoeding? Dan nodigen wij u uit voor de informatieavond over ‘Jongeren en Social Media’ van The Mall Gorinchem op woensdag 7 februari van 19.30-21.00 uur.

Een interactieve avond die inzicht geeft in de online leefwereld van jongeren, populaire apps, mogelijke risico’s en tips om het gesprek aan te gaan met uw zoon of dochter. Want dat gesprek is de beste bescherming die u uw kind kunt geven.

Locatie: Immanuëlkerk aan de Grote Haarsedade 58 in Gorinchem. Ouders, opvoeders, tienerleiders, jeugdwerkers en andere geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.15 uur.

Voor meer informatie over deze avond kunt u contact opnemen met leenard.kanselaar@yfc.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...