Inloophuis Uitzicht zoekt uw steun

Eenzaamheid is een van de grootste, tegelijkertijd een van de minst erkende problemen in onze samenleving. Eenzaamheid kent diverse oorzaken en komt voor in verschillende leeftijdsgroepen. Het is vaak een probleem als mensen niet in staat blijken zelf hun eenzaam bestaan te doorbreken. Vanuit deze behoefte is in 2008 vanuit een gezamenlijke initiatief van een aantal lokale kerkgenootschappen het Inloophuis Uitzicht ontstaan.

Het inloophuis wil een gastvrije ontmoetingsplek zijn in het centrum van Gorinchem. Iedereen die daaraan behoefte heeft kan 5 middagen per week een kop koffie komen drinken. Er is dan de mogelijkheid om met een van de vrijwilligers of met de andere gasten in gesprek te gaan. Een groep van zo’n 25 enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat het inloophuis vijf middagen in de week haar deuren kan openen. Zij bieden een luisterend oor, en bieden indien nodig en mogelijk hulp bij praktische zaken. Vanuit de stichting zorgen we ervoor dat de vrijwilligers geschoold worden voor een juiste, betrokken professionele taakinvulling.

Steunen

Het inloophuis is voor het uitvoeren van haar functies volledig afhankelijk van vrijwilligers, giften, collectes en donaties. We zoeken dan ook voortdurend betrokken mensen die zich willen inzetten voor de groep eenzamen in onze samenleving. We zoeken ook mensen en bedrijven die ons werk financieel willen steunen (De stichting heeft een ANBI status).

Wilt u helpen om het werk van het inloophuis financieel mogelijk te maken, dan kan dit door donateur te worden. Dit kunt u doen door het invullen van een formulier uit de folderbak die in de hal van de Immanuel kerk staat. Of via de website (www.inloophuisuitzicht.nl/sponsoren).

Betrokken zijn bij het inloophuis kan ook via onze nieuwsbrief of facebook pagina. Kijk op onze website.

Contactgegevens

Adres:                              Krijtstraat 20

4201 GD, Gorinchem

Openingstijden:               woensdag t/m zondag 14-16 uur

Contactpersoon:              Reinier Mulder

 

Email:                               info@inloophuisuitzicht.nl

Website:                           www.inloophuisuitzicht.nl

Dit vind je misschien ook leuk...