Schoenmaatjes, de actie start!

Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau: Schoenmaatjes is dé kans voor kinderen om écht iets te doen voor kansarme leeftijdsgenootjes wereldwijd.

Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau!

 

Net als vorig jaar willen we vanuit onze kerk weer meedoen met deze actie. In de hal van de kerk liggen de folders. Voor elke schoenendoos is 1 folder nodig (ivm streepjescode die op de doos geplakt moet worden). Lees de folder goed door, kijk met name naar de grootte van de schoenendoos (mag niet te groot zijn) en waarmee de schoenendoos wel/ niet gevuld mag worden. Ook staat erin hoe je je eigen doos moet aanmelden. Nieuw dit jaar is dat er een (beperkte) mogelijkheid is om een persoonlijk bericht van de ontvanger te krijgen.

 

De gevulde schoenendozen kunnen 12, 19 en 26 november in de kerk worden neergezet (precieze plaats nog nader te bepalen). Wij zorgen dat de schoenendozen op tijd bij het inleverpunt komen.

 

Tip: leuke activiteit om met je miniwijk (kinderen) gezamenlijk schoenendozen versieren.

Veel plezier met versieren en vullen!

 

Hartelijke groet,

Marieke Sijbrandi en Thea Jongsma

Dit vind je misschien ook leuk...