Kerkennacht Gorinchem

De Gorinchemse kerken heten iedereen van harte welkom tijdens Kerkennacht 2017 op zaterdag 24 juni a.s. Verschillende kerken openen hun deuren tussen 18.00 en 0.00 uur. Tijdens de avond vinden er verschillende activiteiten plaats. Kijk voor een overzicht van de kerken en de activiteiten op kerkennacht-gorinchem.nl of op de Facebook-pagina.

Kerkennacht per Amerikaanse Schoolbus. Voor jong én oud.
Laat je in anderhalf uur rondrijden langs de kerken. De bus maakt een rondrit en zal bij deelnemende kerken een stop maken. Het vertrek- en het eindpunt is de Grote Kerk. De bus vertrekt om 18:00 uur en om 20:00 uur. Een unieke belevenis!

100 woorden verhaal
Kerkennacht Gorinchem organiseert een verhalenwedstrijd met het thema ‘meer dan een dak’. Het verhaal mag uit maximaal 100 woorden bestaan. Iedereen kan meedoen! Er zijn drie leeftijdscategorieën: t/m 14, 15 tot 24 jaar en 25+. Het beste verhaal uit elke categorie wordt beloond met een prijs. Het verhaal inzenden kon tot 15 juni, maar Erik van de Nadort zit in de jury, dus wellicht kan hij nog iets regelen 😉
De prijs-uitreiking is op zaterdag 24 juni om 20:30 uur in de Grote Kerk.

Jongerenprogramma
Er is voor het eerst een programma voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De aftrap is 18:00 uur in het gebouw van de Christengemeente Gorinchem. Het is de bedoeling dat je op de fiets komt. Tijdens de avond ga je van kerk naar kerk. Op elke locatie is er een spel of activiteit. Doe mee met je vrienden of jeugdgroep. Voor de winnaars is er een leuke prijs! Tussen 21:30 uur en 22:00 uur is de afsluiting aan boord van ‘De Friendship’. Zie ook het nieuwsbericht over Friendship.

Klik op onderstaande afbeelding voor het programma of bekijk de website.

Dit vind je misschien ook leuk...