Geen Paasjubel, wel (2x) Paaspraise

Deze week kwam het bericht vanuit de St. Ontmoeting dat dit jaar de Paasjubel in de Oosterbliek niet door kan gaan omdat het niet lukte vrijwilligers te vinden om het te organiseren. Tijdens de vergadering waarin dit besluit viel werd dit opgepakt door een van de vertegenwoordigers van de kerken en gezegd: het zou toch jammer zijn als al die mensen geen gelegenheid hebben om op het feest van Christus’ opstanding samen te komen en van Hem te zingen.
Gerben Budding, organist van de Grote kerk en Joshua Feijen (leider van een muziekband in de gemeente Sion) hebben overleg gehad om samen te zorgen voor een muzikale invulling van een Paaspraise in de Grote Kerk.
Paaszondag 16 april zal er ‘s avonds om 19.00 uur in de Grote Kerk een Paaspraise gehouden worden. Het idee voor deze Paaspraise is spontaan ontstaan na het bericht van de Stichting Ontmoeting dat dit jaar de Paasjubel in de Oosterbliek helaas niet door kan gaan. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom in de Grote Kerk om samen te zingen van de Opgestane Heer. Kom je ook?!
Maandag 17 april tijdens de markt is de Grote Kerk ook open. Om 10 uur speelt Gerben Budding op het orgel en vanaf 11 uur worden er liederen gezongen begeleid op de piano en op het orgel. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

 

Tienerfriends-De Friendship laten weten:

“Ook dit jaar organiseren we op Eerste Paasdag een PaasPraise. Iedereen is van harte welkom om aan boord van ons schip dit feest mee te vieren! De Friendship ligt bij de Merwedesluis (Splitsing Korte brug / Kanselpoortweg). Nodig vrienden uit om mee te komen. Meer informatie:www.paas-praise.nl

Dit vind je misschien ook leuk...