Cookingfriends avond aan boord van de Friendship…

Samen koken, samen eten!

Vrijdag 31 maart is de Friendship weer geopend voor jongeren tussen de 12 jaar en 23 jaar. Om 18:00 uur beginnen we met het voorbereiden van de maaltijd en om 19:00 uur gaan we aan tafel… Natuurlijk is er ook alle ruimte om gezellig wat te poolen, gamen of een spelletje te spelen!
De Friendship is een regionaal jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk (parkeren buiten het aan de Werkendamse kant van het terrein).

Voor verdere vragen of informatie over het programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837).
Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl
Meer informatie: www.facebook.com/tienerfriends of www.tienerfriends.nl

Dit vind je misschien ook leuk...