Stuur een kerstgroet naar cliënten van De Hoop!

Het sturen van een kaart aan een cliënt van De Hoop lijkt een klein gebaar. Toch heeft het een grote impact. De meeste cliënten verblijven tijdens de feestdagen op de instelling omdat het risico op terugval juist in deze periode erg groot is. Daarom is het voor de cliënten heerlijk om in de decemberperiode een kaart te ontvangen. Weten dat er iemand is die aan je denkt en je op wil beuren met bemoedigende woorden of een mooie bijbeltekst, is een enorme bemoediging.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kerstgroet te sturen naar cliënten van De Hoop. U kunt uw kaart op deze site online maken en verzenden. Per kaart betaalt u dan €2,- waarmee u tevens een maaltijd doneert voor het inloophuis.

U kunt er ook voor kiezen om alleen een aantal namen van cliënten te ontvangen. Wanneer u uw gegevens invult op de website ontvangt u via de email een aantal namen naar keuze. De kaarten kunt u (zo veel mogelijk in één envelop) verzenden naar Stichting Vrienden van De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht.

Mocht u graag voor uw gemeente of kring een groot aantal namen willen ontvangen of wilt u een specifieke groep cliënten schrijven (bijvoorbeeld cliënten van Horeb of jongeren), stuur dan een email met uw vraag naar info@vriendenvandehoop.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...