Mini-symposium Geloofsopvoeding

Hoe geef je tieners en jongvolwassenen een goede geloofsopvoeding mee? Dominee Lawr van onze RPCNEI-kerken in Noordoost-India onderzocht deze belangrijke en actuele vraag. Hij deed dit als afronding van zijn masterstudie Theologie aan de Evangelische Theologische Faculteit te Leuven, welke mede mogelijk werd gemaakt via de zendingsbijdrage van onze kerkelijke gemeente!

Tijdens zijn onderzoek maakte hij een vergelijking tussen geloofsopvoeding in Nederland en India. Daarvoor sprak hij met diverse kerken in onze regio. De vergelijking tussen Nederland en India levert interessante en verrassende inzichten op welke hij graag met u deelt!

Als India Mission | Verre Naasten nodigen we u daarom van harte uit voor het mini-symposium over geloofsopvoeding ‘Wie maakt het verschil?!’ op D.V. zaterdag 26 november.

Dit symposium is bedoeld voor ‘zendende kerken’ en hun predikanten, leiders van jeugdgroepen en catechisatie en Z&H-commissies. Ook ouders van tieners zijn van harte welkom!

Programma
In het programma wisselen lezingen en interactieve (groeps)gesprekken elkaar af. Wilt u meer leren over geloofsopvoeding onder tieners én het mission-werk in India van dichtbij ervaren? Dan mag u dit mini-symposium niet missen!

Download hier de uitnodiging met programma:
uitnodiging-symposium-26-11-2016

 

 

 

 

You may also like...