PaasJubel 2016

Voor de 13e keer (!) wordt in Gorinchem de PaasJubel georganiseerd. Op de zondagavond van 1e Paasdag zingen in de Sporthal Oosterbliek christenen uit de breedte van de kerken van Gorinchem en omgeving samen paasliederen, zowel bekende ‘traditionals’ als nieuwe liederen. Samen denken zij na over het sterven en opstaan van Jezus Christus, samen vieren zij de liefde van God. De spreker komt elk jaar uit een andere Gorinchemse kerk, dit jaar komt ds Foppen van de Grote Kerk.

Ook u bent welkom! Meer horen? Kijk eens op site en de de video op www.paasjubel.net

Datum: 1e Paasdag, zondag 27 maart 2016

Tijd: 19.00 – ca 21.00 uur

Locatie: Sporthal Oosterbliek, Gorinchem-Oost

Entree is gratis, er is een collecte.

De organisatie is in handen van de Stichting Ontmoeting.

Dit vind je misschien ook leuk...