Naast: wat mag Mission kosten?

Naast mag het wat kostenMag het wat kosten? Geef je gul om het levensreddende nieuws van Christus te delen? En maakt die gift écht verschil? Wat mag het delen van het Goede Nieuws jou eigenlijk kosten…? En hoe is dat voor die broeder uit Kenia en die zuster uit India?

Misschien schuren deze vragen een beetje. Wij Nederlanders praten niet graag over onze financiën. We vertellen liever niet wat er binnenkomt per maand en ook niet wat eruit gaat (en waar we dat dan aan besteden). En wat als iets meer kost dan geld alleen…?
‘Mag het wat kosten?’ is het thema van Naast #1 van dit jaar. In dit nummer gaat het over gratis redding, duurzaamheid, rentmeesterschap, de paus, autostoeltjes, het effect van giften, veiligheid en wat onze redding Christus kostte.

“Predikanten in Kenia leven in geloof. Is er geld? Goed. Is er geen geld? Ook goed. God zal ervoor zorgen”, getuigt de Keniase predikant Nicholas in het interview. Twee schoolhoofden (de Nederlandse Chris en de Indonesische Emi) vertellen over de uitdagingen van hun baan en hun geloof. En we lezen hoe het bezoek van de paus aan de theologische universiteit in de Centraal Afrikaanse Republiek werd beleefd.

Dit en nog veel meer lees je in Naast #1, nú in de kerken!

You may also like...