Kerst dvd-actie 2015: het kerstverhaal in nieuw licht

Stichting de Luisterpost|Bralectah (LPB) organiseert ieder jaar een speciale kerstactie om mensen te verrassen die extra aandacht verdienen rond de kerstdagen.

Iedereen kent het kerstverhaal. Maar ook als het door de herders wordt verteld? Of door Jozef, Hanna of Simeon? Dit jaar geven wij een dvd met het kerstverhaal uit met muzikale omlijsting en met sfeerbeelden uit de Hypolytuskerk in Middelstum. Wij bieden u en uw diaconie de mogelijkheid om deze kerstspecial te bestellen om uw naaste te verrassen.

Aan wie zit u te denken? Een vriendin, oom, tante of buurvrouw? De dvd is ook geschikt voor een evangelisatie-actie of als presentje in een kerstpakket. Wij bieden u de mogelijkheid om de kerst-dvd 2015 te bestellen voor slechts € 3,50 per stuk, exclusief verzendkosten. Geef uw bestelling door via info@luisterpost.nl.

Producten van de LPB zijn in de eerste plaats bedoeld om kerkelijke betrokkenheid te vergroten. Daarnaast zijn ze geschikt als verdiepingsmateriaal voor onderwijs, bijbelstudieverenigingen en catechese. Kijk maar eens op www.luisterpost.nl.

U kunt het werk van de LPB steunen door donateur te worden of een gift te geven op NL72ING80001250509 t.n.v. stichting Luisterpost|Bralectah. Namens onze kijkers en luisteraars alvast heel hartelijk bedankt!

 

You may also like...