Cubaanse maaltijd levert 45 bijbels op

Dinsdagavond 27 oktober vond de Cubaanse maaltijd plaats in het schoolgebouw van De Noordhoek. De leerlingen Sjoerd, Sjoerd, Femke, Emma en Tessa verleenden hun assistentie om het eten op tijd op te kunnen dienen. De bijna 40 betalende gasten genoten van een sopa del pollo en nacho’s, chili con carne met diverse salades en een heerlijk toetje. De reacties van de gasten gaven aan dat het hen goed smaakte!

Het doel van de avond was naast gezelligheid ook geld in te zamelen voor Bijbels voor Cuba. De opbrengst voor het Nederlands Bijbelgenootschap bedraagt 225 euro! Dit betekent dat er 45 bijbels weggegeven kunnen worden.

Iedereen hartelijke dank voor de giften, de inzet en de aanwezigheid. En wellicht komt er een volgende keer.
Eet en geeft u dan (weer) mee met het NBG?

werkgroep NBG Gorinchem,

Frieda van Middelkoop
Hans van der Giessen
Charlotte Scholtens

 

Dit vind je misschien ook leuk...