Tienerfriends weekend

Van vrijdag 30 oktober tot zondag 1 november ligt de Friendship, het schip van stichting Tienerfriends, weer in Gorinchem. Tijdens het weekend organiseren we verschillende activiteiten zoals een High-Tea, spelletjesavond en praise…

Zaterdagmiddag gaat een groep jongeren klussen bij mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken (heeft u nog een klus laat het ons weten!). Vanaf 20.00 uur kun je meedoen aan de High-Tea en zorgen wij voor allerlei leuke (bord)spellen… Zondagavond is er om 20:00 uur een Praiseavond op het schip.

Op zowel zaterdag als zondag is er rond 17:30 uur een maaltijd, iedereen is van harte uitgenodigd om lekker mee te eten!

Het volledige programma is gratis te volgen/bezoeken. We liggen dit weekend op de bekende ligplaats bij de Merwedesluis (aan het begin van de binnenstad, kruising Korte brug-Westwagenstraat). Ben je 16 jaar of ouder en wil je het hele weekend meemaken en deelnemen in het team, heb je nog vragen over het programma of wil je een klus aanmelden? stuur ons een mailtje via: info@tienerfriends.nl.

Meer informatie:
www.tienerfriends.nl of www.facebook.com/tienerfriends

Dit vind je misschien ook leuk...