Materiaal jaarthema ‘vruchtdragen’ nu beschikbaar

Al het materiaal dat de Werkgroep Jaarthema beschikbaar stelt voor het jaarthema ‘vruchtdragen’, staat nu op de website.

Verschillende soorten materiaal
In het hoofdmenu zie je het kopje ‘Jaarthema’. Daar vind je verschillend materiaal, variërend van boeken die gaan over het thema vruchtdragen of een aspect daarvan, dagboekjes om elke dag in te lezen, studiemateriaal met preken, bijbelstudies en overdenkingen. Maar ook liederen die je thuis aan tafel kunt zingen met de kinderen, gebeden, gezinsmomenten en artikelen om nog wat meer te lezen over het thema.

Interviews
Je zult dit jaar diverse ‘interviews’ tegenkomen op de site waarbij gemeenteleden vertellen welk boek, of welke bijbelstudie ze hebben gedaan en wat ze daar mooi aan vonden en of ze het aanbevelen. Dat kan je helpen om je zelf een beeld te vormen van welk materiaal bruikbaar is in je eigen wijk, gezin, bijbelstudiegroep.

Deel mee!
Nog steeds geldt: heb je een mooi lied geluisterd dat past bij het thema? Geef het door aan iemand van de Werkgroep Jaarthema. Heb je een mooi boek gelezen dat aansluit bij een aspect van vruchtdragen? Geef het door! Kom je een mooi artikel tegen in een krant of tijdschrift dat de kern van vruchtdragen raakt? Deel het met ons. Je snapt het: samen zorgen we voor diepgang in het thema van dit jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...