Eten voor 1.000.000 bijbels!

Stelt u zich eens voor. Het is een prachtige, zonovergoten zondag. U zit in uw kerk. Het is vol, iedereen is er. De dominee staat op het punt de dienst te openen. En dan valt u iets vreemds op. Er ontbreekt iets. Bijbels! Er zijn nauwelijks bijbels. Wat een leeg gevoel geeft dat, in zo’n volle kerk. Zo gaat het er in veel kerken aan toe in Cuba. Want christenen in Cuba mogen niet hun eigen bijbels drukken of kopen!

Samen met andere bijbelgenootschappen van de United Bible Societies werkt het Nederlands Bijbelgenootschap aan een ambitieus project. In de komende jaren is in Cuba behoefte aan maar liefst 1 miljoen bijbels. Want Cubanen kunnen bijna allemaal lezen. Maar ze kunnen zelf niet aan een bijbel komen. De hulp kan alleen maar uit het buitenland komen. U kunt helpen.

Kom daarom op dinsdag 27 oktober a.s. naar de praktijkschool “De Noordhoek” aan de Hoefslag 8. Je kunt dan namelijk om 17.30 uur aanschuiven aan een heerlijke maaltijd en zo tegelijkertijd bijbels geven!
Dus eet mee met het NBG!

Geniet van een heerlijke tropische maaltijd!
De kosten voor de maaltijd zijn een minimale bijdrage van € 7,50 voor een volwassene en € 5,00 voor een kind tot 12 jaar. Elke 5,00 euro betekent één Bijbel naar Cuba.

Er wordt gezorgd voor gezelligheid, muziek en een filmpje over Cuba.
Laat vooral weten dat je komt dan zorgen wij voor genoeg eten en drinken.

Geef je op bij de werkgroep NBG Gorinchem:

Hans van der Giessen, tel. 0183-625411

Of per mail: hansvdgiessen@casema.nl

You may also like...