Welkom op de nieuwe site

De nieuwe site van de GKv Gorinchem is live! Een nieuwe aanpak van informatievoorziening, met niet alleen meer nieuws uit de gemeente, maar ook sneller! De site wordt regelmatig voorzien van updates over allerlei zaken in en rond de gemeente. Deze berichten worden, voor leden, wekelijks gebundeld worden in een nieuwsbrief.

De website is opgebouwd uit openbare berichten en afgeschermde berichten die alleen voor gemeenteleden zijn bedoeld. Ditzelfde geldt voor de agenda. Hierop komen de verschillende roosters te staan, zodat in een oogopslag te zien is wat er de komende tijd speelt. Bent u alleen geïnteresseerd in een bepaald soort nieuws of agendapunt? Selecteer dan de betreffende categorie en u krijgt een overzicht van alle relevante berichten.

Bent of kent u een broeder of zuster van de gemeente die geen nieuwsbrief ontvangt? Dan is waarschijnlijk het e-mailadres nog niet bekend bij redactie. Geef het snel door, dan regelen we het abonnement op de nieuwsbrief en een inlogcode om ook de afgeschermde berichten te lezen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...